ERR: vabatahtlikud otsivad merel kadunuks jäänud meest

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riguldi rand Läänemaal.
Riguldi rand Läänemaal. Foto: Liis Treimann

Rohuküla sadamas kogunes täna 35 vabatahtlikku, kellest paljud on kahe nädala jooksul korduvalt Läänemaa rannikul kas jala, ATVde või paatidega osalenud 30. septembril kadunuks jäänud mehe otsinguil.

Eile, kaks nädalat pärast traagilist paadiõnnetust, andis meri välja ühe Hobulaiu lähistel kadunuks jäänud mehe, 28-aastase Martin Talvingu, 30. septembri õhtul Rohuküla sadamast Hobulaiule teel olnud ja kadunuks jäänud teise mehe, tuntud anestesioloogi Jaak Talvingu otsingud jätkusid täna, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Läänemaa päästeosakonna juhataja Andres Liiv rääkis, et hoovustega Riguldi randa kantud uppunu leidsid kalamehed, Riguldi on paadiõnnetuse paigast umbes 25 kilomeetri kaugusel.

Vormsi ja mandri vahelises väinas ehk Voosi kurgus on tugev hoovus, mis kannab põhja poole, kuna kohe pärast õnnetust leiti põhjavajunud paadist pärit esemeid lõuna poolt, siis otsisid päästjad, politsei ja vabatahtlikud alguses rohkem just sealtkandist.

Täna keskendusid otsijad alale Dirhamist Rohukülani, ametlikud otsingud lõppesid õnnetusjärgse päeva õhtul, kuid kadunuks jäänud meeste lähedased, sõbrad, kaitseliitlased ja ka kohalikud päästetöötajad jätkasid otsinguid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles