Tallinna vanglas lõikus kinnipeetav iseennast

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuga.
Nuga. Foto: Internet

Eile lõikus Tallinna vanglas end üks vang, lisaks oli möödunud nädalal Eesti vanglates veelgi vahejuhtumeid.

Eile tekitas Tallinna vanglas üks vang endale lõikehaavu. Ta sai kohapeal esmaabi ja viidi seejärel haiglasse kontrolli, vahendas justiitsministeerium. Haiglast tagasi toodud vangi jälgitakse tema kambris tavalisest põhjalikumalt.

Möödunud nädalal püüdis end vigastada ka üks Tartu vangla kinnipeetav. Neljapäeval ei allunud vang ametnike korraldustele, rikkus kambri sisustust, püüdis ennast vigastada ja ametnikke korduvalt rünnata. Ametnikud kasutasid vangi vastu füüsilist jõudu, panid talle käerauad ja toimetasid ta eraldatud lukustatud kambrisse, kus teda kontrollitakse tavapärasest sagedamini.

Ka teisipäeval ei allunud Tartu vanglas üks vang ametnike korraldustele, keeldus minema talle määratud kambrisse ja püüdis lõhkuda vangla vara. Ametnikud kasutasid vangi vastu füüsilist jõudu, panid talle käerauad ja paigutasid ta eraldatud lukustatud kambrisse. Selles vahejuhtumis keegi vigastada ei saanud.

Päris rahulik polnud möödunud nädal ka Viru vanglas. Seal süütasid teisipäeval vangid kambris teki. Ametnikud kustutasid põlengu ja ruumid õhutati, juhtumi kohta alustati kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles