Politsei eest põgenenud juht sai suure trahvi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Ants Liigus

Politsei määras suure trahvi mehele, kelle juhitud Mercedest tänavu augusti alguses Tallinnas taga ajades kaotasid korrakaitsjad oma operatiivsõiduki üle kontrolli ja rammisid posti.

Kui algselt õnnestus liiklushuligaanil politseinike eest minema sõita, siis peagi tuvastasid korrakaitsjad, et Mercedese roolis oli 27-aastane Daniil.

«Politsei karistas Daniili 800-eurose trahviga ning lisakaristusena võttis juhtimisõiguse kaheksaks kuuks. Otsus ei ole veel siiski jõustunud ning mees võib selle peale esitada kaebuse Harju maakohtule 15 päeva jooksul alates otsuse tegemisest,» ütles Põhja prefektuuri pressiesindaja BNSile.

Tallinnas sattus 9. augusti keskpäeval liiklusõnnetusse põgenejat taga ajanud politseiauto, milles viibinud abipolitseinik sai vigastada. Mõned minutid enne kella 12.30 märkas politseipatrull Tallinna kesklinnas Pärnu maanteel Mercedese sõiduautot, millel olid toonitud aknaklaasid ning auto registreerimisnumbri järgi sõiduki kohta infot kontrollides selgus ka asjaolu, et autol puudub kehtiv kindlustus. Politseipatrull andis sõidukile peatumismärguande, mida autojuht eiras ning kiirust lisades hakkas politsei eest põgenema Lasnamäe suunas.

Info põgeneja kohta edastati mitmele läheduses olnud politseipatrullile, mis suundusid auto võimaliku asukoha poole. Rikkuja tagaajamise käigus keeras üks politseiautodest maasturiga kokkupõrke vältimiseks Gonsiori ja Laulupeo tänava ristmikul paremale ja sõitis vastu valgusfooriposti. Liiklusõnnetuses sai kergelt viga politseiautos olnud abipolitseinik, kellele kiirabi osutas esmaabi kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles