ERR.ee: keemiaõnnetuse võis põhjustada lohakus

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeauto. Foto on illustreeriv.
Päästeauto. Foto on illustreeriv. Foto: Ants Liigus

Raplamaal Valtus juhtunud keemiaõnnetuse võis põhjustada ASi Ingle töötajate lohakus, ütles Lääne-Eesti päästekeskuse operatiivkorrapidaja Tõnis Ristmägi.

«Põhjuseid on veel raske hinnata, aga võib arvata, et tegemist oli töötajate lohakusega,» sõnas Ristmägi ERRi raadiouudistele.

ASi Ingle juhataja Aare Leinberg ütles, et kõikjal, kus töötavad inimesed, on võimalik, et juhtuvad ka õnnetused. Antud juhul hakkas lekkima raudteetsisterni pumbajaamaga ühendav voolik, teatasid ERR Uudised.

«Kindlasti ka mingi inimfaktor on siia sisse segatud, aga praegu, kui veel täpset põhjust teada ei ole, ei oska kedagi süüdistada ega tahagi kedagi süüdistada,» märkis Leinberg.

Keemiaõnnetuse tõttu haiglasse sattunud politseinik ja päästja on praeguseks juba haiglast lahkunud.

«Rapla haiglast käis öö jooksul läbi 19 inimest,» rääkis Rapla maakonnahaigla ravijuht Aili Laasner, kelle kinnitusel kellelgi tõsiseid tervisehäireid ei olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles