Turvafirma kustutas Põlva ärihoones süttinud põlengu

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile õhtul süttis üks Põlvas Mäe tänaval asuva ärihoone ruumidest, põlengu kustutas tulehäirele reageerinud G4Si patrullekipaaž.

Eile kell 18.27 tuli G4S juhtimiskeskusesse tulehäire Põlvas Mäe tänaval asuvast ärihoonest.

Kahe minutiga kohale saabunud patrullekipaaž avastas, et kahekorruselise hoone koridoris on tunda vingu ning kohal viibinud kontaktisiku sõnul oli korraks vool ära käinud.

Majas asuvate ruumide kontrollimisel jõuti esimesel korrusel asuva lukustatud kabinetini, kus ukse alt oli näha tulekuma.

Turvatöötaja juhatas majast kolm seal viibinut isikut välja, kutsus kohale päästeameti ja lülitas elektrikilbist voolu välja.

Suurema kahju ärahoidmiseks lõi turvatöötaja enne tuletõrjujate saabumist kabineti ukse jalaga lahti (varuvõtmed puudusid) ja kustutas pulbertulekustutiga lahtise leegiga põlenud põrandakatte, ukse, seina ja ripplae.

Päästjate saabudes kontrolliti sündmuskoht veel kord üle ning järelkustutust vaja ei läinud. Inimesed vahejuhtumis kannatada ei saanud.

Süttimise põhjus on selgitamisel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles