Šokolaadiriis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šokolaadiriis
Šokolaadiriis Foto: Jaan Heinmaa

4 portsu

25 min

480 kcal

5 dl piima

1 kaneelikoor

pisut muskaati

2,5 dl pudruriisi

2 sl suhkrut, 0,5 tl soola

3 sl võid

100 g riivitud šokolaadi (võib ka valget)

serveerimiseks 2 õuna

Kuumuta piim kaneeli ja muskaadiga keema. Lisa pudruriis ning keeda madalal tulel pehmeks. Maitsesta vahepeal suhkru ja soolaga. Lõpuks sega sisse või ja šokolaad. Serveeri kuubikuteks lõigatud ja siis 1 sl võiga praetud õunte või hapuka moosiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles