Kattekreemiks: 1 dl meeleoäraseid värskeid ürte, hakitud (till, petersell, basiilik vm)
100-200 g toorjuustu, ½ dl vahukoort(või hapukoort), soola-pipart maitse järgi
Sega kattekreemi tarvis ained kokku ja jäta maitsestuma (maitseb hea ka saia-sepiku peal!)
Purusta maisiterad köögikombainis piimjaks ja ühtlasemaks massiks. Vala eraldi kaussi. Lisa munad, piim ja sibul. Klopi kausis tainas ühtlaseks. Sõelu jahud ning sool ja sega need vähehaaval tainasse. Jäta vähemalt pooltunniks või üleööks tahenema. (keeratava korgiga pudelist on hiljem mugav pannile valada. Pealegi mahub too kappi kenasti ära).
Pintselda pann õliga ja vala u. ½ dl tainast pannile. Keera-kalluta panni ringjate liigutustega nii et tainas ühtlaselt ja õhukeselt laiali valgub. Küpseta mõlemalt poolt kuldpruuniks ja paku ürdikreemiga ning meelepäraste aedviljadega näiteks hommikusöögiks.