Roheliste koduleht suleti võlgade tõttu

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rohelised.
Rohelised. Foto: Liis Treimann

Erakonna Eestimaa Rohelised juhatuse liige Aleksander Laane kinnitas, et roheliste koduleht on rahaliste probleemide tõttu suletud, mistõttu peaksid inimesed erakonnaga läbi Facebooki suhtlema.

Laane ei osanud teema valgustamiseks kuigi palju öelda. Küsimuse peale, kui kaua on leht juba suletud, ütles ta, et ei tea.

Kui kauaks võib leht suletuks jääda? «Eks olukord ükskord ikka paraneb, aga ei julge mingisuguseid lubadusi anda,» sõnas Laane.

Laane seletas, et kodulehe ülalpidamine pole just väga kallis, aga kuna erakonnal on võlad, siis neid tuleb kuskilt otsast likvideerida.

«Keeruline on midagi eelistada,» sõnas ta, soovimata öelda, kui palju üldse lehe ülalpidamine erakonnale maksab. «Otsisime mingisugust lahendust ja vist isegi leidsime. Läheb hetk aega.»

Kust peaksid inimesed roheliste tegemiste kohta infot otsima? «Meil on Facebook ja eks me proovime seal inimestega suhelda,» vastas Laane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles