Margna ja Jõekalda põrutasid Lõuna-Ameerikasse seiklema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teet Margna, Terje Ugandi, Annekreet Heinloo ja Kristjan Jõekalda sõitsid uut reisisaadet tegema.
Teet Margna, Terje Ugandi, Annekreet Heinloo ja Kristjan Jõekalda sõitsid uut reisisaadet tegema. Foto: Peeter Langovits

Eile pakkisid telemehed Teet Margna ja Kristjan Jõekalda kohvrid ning sõitsid kaheks kuuks Lõuna-Ameerikasse reisisaadet tegema. Meeste seiklused jõuavad Kanal 2 ekraanile alates märtsist.


Sihtpunkti jõudes lähevad aga rännumeeste teed lahku: Jõekalda seikleb kohalikes hotellides ja külastab turistimagneteid, Margna reisib aga hoopis maapiirkondadesse.



«Kristjan seikleb linna-džunglis, kus valitseb 21. sajand, kus helisevad mobiilid ja levib internet,» märkis Margna. Ta ise külastab maakohti, kus elavad indiaanlased nii nagu aastasadu tagasi.



Jõekaldaga on reisil kaasas ka Estraveli reisiassistent Annekreet Heinloo. «Tema hoolitseb selle eest, et ma elusana koju tagasi jõuaksin,» sõnas mees. Kuigi reisiseltskonnale on tehtud vajalikud vaktsiinid, võttis Jõekalda kaasa ka kaks pudelit Vana Tallinna. «Sest see aitab kõige vastu,» oli ta kindel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles