Kaht inimest pussitanud mees sai tingimisi karistuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Svetlana Zaitseva / Õhtuleht

Viru maakohus mõistis möödunud nädala lõpus tingimisi karistuse mehele, kes süüdistuse järgi pussitas kaht inimest, vigastades neist ühte eluohtlikult.

Kohus leidis, et 39-aastase Juri Väkrami süü kehalises väärkohtlemises ja raskete tervisekahjustuste tekitamises on tõendatud ning määras talle lühimenetluse korras kahe aasta ja kaheksa kuu pikkuse tingimisi vangistuse 18-kuulise katseajaga. Ühtlasi tuleb mehel tasuda riigi tuludesse sundraha ja hüvitada menetluskulud.

Süüdistuse järgi läks Väkram mullu 16. oktoobril Narvas Kangelaste tänaval asuva maja trepikojas tülli teise mehega. Väkram läks oma korterisse, võttis sealt noa ning tagasi trepikotta jõudes pussitas kannatanut kõhtu. Kui kolmas mees teda takistada üritas, sai ka tema rüseluse käigus kaks noahoopi.

Kõhtu pussitada saanud mees sai raskelt vigastada, kuid meedikutel õnnestus tema elu päästa. Teise kannatanu vigastused olid kergemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles