Noor kihutaja rammis Torgu volikogu esimehe maasturit

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk

Eile pärastlõunal Kuressaares toimunud viimaste aastate rängimas avariis said viga Torgu volikogu esimees, suurärimees Mihkel Undrest ning kaks noormeest, kelle juhitud BMW vastassuunavööndisse kaldudes Undresti maasturit rammis.

«Kõik käis nii kiiresti, et ma ei jõudnud enam suurt midagi teha,» lausus Mihkel Undrest eile kolm tundi pärast avariid, kui ta oli just tulnud Kuressaare haiglast kompuuteruuringult, kirjutas Meie Maa.

«Jõudsin autot ainult natuke paremale pöörata, kui BMW äkki nuka tagant välja sööstis - auto vänderdas enne minuga kokkupõrkamist mitu korda tee ühest servast teise ja kolmandal korral siis põrkasimegi kokku,» kirjeldas ta.

BMW esiosa oli pärast Lootsi tänaval, Tori ja Põduste jõe silla vahelisel teel toimunud laupkokkupõrget täiesti puruks, Mihkel Undresti hiljuti soetatud Toyota Land Cruiser sai samuti tugevasti kannatada, kuid avariipaiga naabruses elavad inimesed laususid, et oli kõvasti õnne, et juhitavuse kaotanud BMW ei ramminud Tuulte Roosi poolt tulevat lapsevankriga ema, kelle silme all avarii juhtus.

BMW roolis olnud 19-aastane Maikel kaotas kell 12.50 toimunud avarii tagajärjel teadvuse, tema kaassõitja Brait (19) väljus masinast omal jalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles