Hommikutundidel võib teedel esineda härmatist ja libedust

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiiruspiirang
Kiiruspiirang Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Maanteeinfokeskus annab teada, mis toimub Eesti teedel, et oskaksite oma teekonda planeerida.

Kirde- ja Kesk-Eestis on teepinna temperatuurid langenud paiguti miinuskraadidesse (Tallinna-Tartu maanteel Järva maakonnas Ussisoo piirkond, Tallinna-Narva maanteel Jõhvi piirkond).

Hommikutundidel võib teedel lühiajaliselt esineda härmatist ja libedust. Ettevaatust sildadel!

Seoses ehitustöödega on täna südaööni liiklusele suletud Jaska-Võhma maantee 1. kilomeetril asuv Võhma raudteeülesõit. Ümbersõit Olustvere tee ja Kabala-Ollepa-Kahala kaudu.

Eeldatavalt kuni 4. novembrini jätkuvad teepiirde remonttööd Harju maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel km 13-15 Tartu-Tallinna suunal. Läbisõit on kitsendatud ning tööde ajal on piiratud kiirust 50 km/h.

Täna ja homme on teetruubi ehituseks liiklusele suletud Võru maakonnas Mustasaare tee 2. kilomeeter. Ümbersõit on tähistatud vallateede kaudu.

Tänasest kehtivad muudatused piiriületuse korras neile veokitele, mis ületavad maanteepiiripunkti Narvas. Enne Eesti-Vene piiriületust on veokid kohustatud läbima Sillamäe ooteala (Sillamäe Truck Stop) ja registreerima seal piiriületuse aja.

Piiriületust on võimalik korraldada ka eelregistreerimise teel netiaadressidel www.eestipiir.ee või www.estonianborder.ee.

Veokid, mis alustavad teekonda Narvast või Narva l inna ümbritseva kohaliku omavalitsuse territooriumilt, võivad selleks kasutada Narva linnas paiknevat Transservis-N ooteala.

Veokid, mis liiguvad piiripunkti ilma eelneva registreerimiseta, saadetakse tagasi Sillamäe ootealale.

Kolmapäevast, 26. oktoobrist kuni 28. oktoobrini on kruusatee ehitusega seoses liiklusele suletud  Tartu maakonnas Rõhu-Meeri-Tõravere teel Meeri ja Tõravere vaheline lõik (km-d 8,1-10,6). Ümbersõit toimub Nõo-Meeri tee kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles