Ka Narva üritab kapo külastusi paljastada

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Stalnuhhin .
Mihhail Stalnuhhin . Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht.

Narva linnavolikogu keskerakondlasest esimees soovib teada, kas ka sealse linnavalitsuse ja volikogu hoonet külastasid öisel ajal kutsumata külalised.


Mihhail Stalnuhhin andis Narva linnasekretärile Ants Liimetsale, kelle hallata on Narva linnavalitsuse ja linnavolikogu valvekaamerate süsteem, üle vastava sisuga teabenõude, teatas linnavolikogu.

Teabenõudes palub volikogu esimees linnasekretärilt andmeid, mitu korda ja millal on alates 2007. aasta 14. märtsist Narva linnavalitsuse ja linnavolikogu hooneid (kabinette) külastanud öisel ajal linnasekretärile tundmatud või tuntud isikud.

Kohalikule pressile teatas Narva linnavolikogu esimees eespool mainitud teabenõude kohta, et otsustas kontrollida, kas ka juhuslikult Narva linnavalitsuse ja volikogu hoonet ei ole öisel ajal külastanud kapo ametnikud, sarnaselt külaskäigule 7. detsembri öösel Tallinna linnavalitsuse hoonesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles