Mees sõitis jalgrattateel autoga tagurpidi

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kergliiklustee.
Kergliiklustee. Foto: Margus Ansu

Valvas kodanik pidas pühapäeval kinni 47-aastase mehe, kes sõitis oma autoga tagurpidi mööda Kuressaare-Upa jalgrattateed.


«Nägin, et üks mees kõndis seal, ja tahtsin ta linna viia,» väitis mees enda õigustuseks Oma Saarega vestelnud pealtnägija sõnul.

Liikluseeskirja rikkunud autojuht keeras jalgrattarajale Upa bussipeatusest ja hakkas linna poole sõitma, kuid mingi aja pärast otsustas, et läheb tuldud teed tagasi, ja sõit jätkus tagurpidi Upa suunas.

«Üsna avalikkusele tuntud inimene pidas oma auto maantee ääres kinni, jooksis üle mururiba ja pidas jalgrattateel tagurpidi sõitva sõiduki kinni,» rääkis vahejuhtumit pealt näinud naine.

Kuressaare politseijaoskonna infojuhi Kristi Mägi sõnul alustas politsei väärteomenetlust ning sellise teo eest on võimalik karistada kuni 3000-kroonise rahatrahviga, Oma Saarega ühendus võtnud naise sõnul on aga politsei pidanud sama kodanikuga eelnenud nädalal veel mitmel puhul tegemist tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles