ERR.ee: kapo pole Narva linnavalitsust öisel ajal külastanud

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestit ja Venemaad ühendav sild Narvas..
Eestit ja Venemaad ühendav sild Narvas.. Foto: Liis Treimann.

Narva linnasekretär Ants Liimets kinnitas, et on kindel, et kaitsepolitsei ei ole öisel ajal Narva linnavalitsuse ruumides käinud.

Esmaspäeval nõudis Narva linnavolikogu esimees Mihhail Stalnuhhin selgitust, kas kaitsepolitsei on ka Narva linnavalitsuse hoones öisel ajal käinud, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Stalnuhhin nõudis Liimetsalt poolteise aasta vältel tehtud turvasalvestuste läbivaatamist, kuid Stalnuhhinile antud vastuses selgitas Liimets, et Narva linnavalitsuse turvakaamerate salvestusi säilitatakse vaid poolteist kuud.

«Ma tunnetan, et kui ma hakkan neid läbi vaatama, siis hakkan tegelema jälitustegevusega. Linnasekretär ei ole volitatud tegema kriminaalmenetluses teostatavat jälitustegevust. Ja teiseks on meil sisekorraeeskirjades ette nähtud, et kui meil käib mõni võõras inimene öisel ajal, siis sellest peab koheselt ka ette kandma ja oma alluvatele tuginedes ma väidan, et meil ei ole öisel ajal käinud ei tundmatuid ega ka tuntud külalisi,» ütles Liimets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles