Salapärane roller vedas Saaremaal prügikotte võõra värava taha

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lehekotid.
Lehekotid. Foto: Peeter Langovits

Kuressaare Jaama tänava 17 maja juurde sokutati viis suurt prügikotti, mis olid puulehti täis topitud, prügi toonud noored mehed põgenesid rolleriga.


«Hästi alatu tegu,» ütles Saarte Häälele Jaama tänavas elav Urve Lepp, kes kolmapäeva õhtul töölt koju tulles oma värava tagant need prügikotid leidis.

Esialgu oli vaid kaks suurt kotti ning Lepp pidas neid naabrimehe omaks ega pööranud neile suuremat tähelepanu. Mõne aja pärast märkas ta aga aknast sisse paistvaid sõidukitulesid. Lähemalt uurima minnes selgus, et tegemist on rolleriga ning tänavale on siginenud juba viis lehekotti.

Kuigi naabrimees üritas rollerit kinni pidada, pääsesid mehed siiski minema. Lepa sõnul võisid ebameeldivad «külalised» viia oma prügikotte ka teiste väravate taha. Kuressaare linnavalitsusest kinnitati majaomanikule, et need kotid aitab ära viia linn.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles