ERR: Kuressaarel ei õnnestunud golfiväljakule ostjat leida

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare golfiväljak.
Kuressaare golfiväljak. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kuressaare linna otsus panna enampakkumisega müüki 66,1 protsenti linnale kuuluvaid AS Saaremaa Golfi aktsiaid enam kui 400 000 eurose alghinnaga ei toonud kohale ühtki ostuhuvilist.

Kuressaare on aastatega golfiväljaku arendamisse ja käigushoidmisse paigutanud üle paarikümne miljoni krooni ja kui linnal ei õnnestu enamusosalusest loobuda, tuleb suure tõenäosusega ka järgmise aasta eelarvest golfiväljaku käigushoidmiseks kümneid tuhandeid eurosid planeerida, vahendab ERR Uudised.

«Päris kindlasti mitte me ei jää passiivselt ootama, sest kui me saame enampakkumise tunnistada nurjunuks, siis me hakkame plaanima uusi samme, kuidas siit edasi liikuda," rääkis Kuressaare linnapea Mati Mäetalu, kelle sõnul tegeletakse selle teemaga edasi ja otsitakse uusi lahendusi.

«Soovime, et golfi mängitaks Kuressaares edasi. Aga meie ainuke soov on see, et kohalik omavalitsus ei kuuluks golfi aktsiaseltsi enamusosalusena,» lisas linnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles