Jõhker naisepeksja sai tingimisi karistuse

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Raigo Pajula/Postimees

Kuressaare kohtumajas mõisteti tingimisi vangistus 30-aastasele Lehar Lehtsaarele, kes tungis tänavu suvel Kuressaares kallale 26-aastasele naisele, purustades tal rinnalüli ja hamba.

Süüdistuse järgi tungis Lehtsaar naisele kallale 1. augustil kella kümne ajal õhtul Kuressaare linnas Pikal tänaval asuvas korteris, kus ta haaras naisel kõrist ja tõukas ta pikali, surudes põlve kannatanu kõrile ja tekitades tal sellega lämbumistunde, kirjutab Saarte Hääl.

Kui kannatanu püsti tõusis, tõukas Lehtsaar ta veel kolmel korral pikali ja tagus maas lamava naise pead korduvalt vastu põrandat ning lõi ta talle rusikaga vastu nina, tekitades kannatanule peapiirkonna pindmisi vigastusi, parema alumise lõikehamba vigastuse, kaelapiirkonna verevalumi ja rinnalüli murru.

Kuu aega hiljem, 11. septembril tungis Lehar Lehtsaar Kaarma vallas asuvas eramus kallale ühele mehele, haaras tal kahe käega rinnust ja tõukas jõuga vastu seina, põhjustades talle parema labakäe, parema randme ja parema labajala pindmised vigastused.

Kohus mõistis Lehtsaarele, keda süüdistati lisaks peksmistele ka omavolilises sissetungis Kaarma valllas asuvasse eramusse, kuritegude eest aasta ja kuue kuu pikkuse vangistuse tingimisi kaheaastase katseajaga, mil mees on allutatud käitumiskontrollile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles