Naine küünistas ja lasi gaasi näkku

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valus ilu
Valus ilu Foto: PantherMedia / Scanpix

Pärnu maakohtu Kuressaare kohtumajas mõisteti rahaline karistus 30-aastasele Annelale, kes tänavu aprillis Laimjala vallas Saarekülas asuvas talus kannatanule peksa andis ja kohalviibivale mehele gaasi näkku lasi.

Süüdistuse järgi peksis Annela aprillis kella üheksa paiku hommikul 58-aastast naist käte ja jalgadega pähe ja keha piirkonda ning küünistas tema näo puruks, kirjutab Saarte Hääl.

Samas ruumis viibinud mehele pihustas Annela konflikti käigus näkku pipragaasi. Kannatada saanud naine viidi  Kuressaare haiglasse, kus tal tuvastati hulgimarrastused vasaku silma sisenurgas, ülahuulel, lõual ja põsel.

Kohus tunnistas 30-aastase Annela kehalises väärkohtlemises süüdi ja karistas teda 160 euro suuruse rahalise karistusega, mis tuleb tasuda ositi kümne kuu jooksul. Lisaks tuleb naisel maksta ka 300 eurot sundraha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles