Keskerakonnast lahkus pärast kongressi 11 inimest

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk Keskerakonna kongressilt.
Hetk Keskerakonna kongressilt. Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Kuigi pärast Edgar Savisaare tagasivalimisega tipnenud Keskerakonna kongressi oodati erakonnas pettunud liikmete märkimisväärsemat lahkumist, on erakonnast lahkunud seni vaid 11 liiget.

Keskerakonna pressiesindaja Taavi Pukk ütles ERR-i uudisteportaalile, et septembri algusest kuni tänaseni pole statistikas erilisi muutusi märgata, liikmete arv on tavapärase numbri juures. «Täpsemalt siis on erakonnaga liitunud 44 inimest ning erakonnast välja arvatud 11 inimest,» märkis Pukk.

«Isiklikud, perekondlikud, kaitseväkke või politseisse tööle asumine (kus ametijuhend ei luba erakonda kuuluda) jne,» loetles Pukk erakonnast välja astumise põhjuseid.

Keskerakonna juhatuse liige Ain Seppik ütles, et see, et ei ole toimunud suuremat erakonnast lahkumist, on täiesti normaalne, sest juhtunud ei ole midagi erakordset.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles