Rahvaloendaja kandidaate jäi mitmes kohas puudu

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvaloenduse infomaterjalid. Foto on illustreeriv.
Rahvaloenduse infomaterjalid. Foto on illustreeriv. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rahvaloendajate konkurss tõi kokku küll töösoovijaid kolm korda enam kui töökohti, ent sellegipoolest ei suudetud piisavalt loendajaid leida Tallinnas, Harjumaal, Tartumaal ja Ida-Virumaal. Seal tehakse lisakonkursid.

«Kuigi rahvaloendajate töökonkurss oli edukas ja kokku kandideerib loendajaks üle 6900 inimese, siis kolme maakonna erinevates piirkondades pikendame konkurssi 28. novembrini,» rääkis rahvaloenduse personalijuht Palmi Lindjärv.

Vajalikul hulgal rahvaloendajaid ei leitud Tallinnas ja Harjumaal, täpsemalt jäi linnas vajaka kandidaate Haabersti, Mustamäe, Nõmme, vanalinna, Põhja-Tallinna ja Maarjamäe-Kadrioru-Lasnamäe, Lasnamäe ja Pääsküla piirkondades. Harjumaal jäi puudu inimestest Kõue vallas, Valklas, Pärispeal, Viimsis, Maardus, Liivamäel, Peetris, Anija vallas (Paasikul ja Kuusemäel), Harku vallas (Vääna-Jõesuu, Viti, Vaila ja Liikva külades), Sauel, Sakus, Kiili vallas (Jälgimäe ja Tänassilma külades), Laagri alevikus, Saue vallas, Harku vallas, Tabasalu alevikus, Tiskres, Saue linnas ja vallas, Kernu vallas, Saku vallas, Kiisa alevikus ja Turbas.

Lisakonkurss tehakse ka Ida-Virumaal, et leida rahvaloendajaid Aseri, Tudulinna, Alajõe, Iisaku, Vaivara, Alajõe, Illuka; Vaivina, Vaivara, Sõtke; Saka, Ontika, Kaasikaia; Kohtla-Järvel Sompa, Servaääre ja Ahtme linnaosade; Kohtla-Nõmme ning Sillamäe kohtadele.

Lisaks otsitakse rahvaloendajaid veel Tartumaale - Tartu vald, Laeva, Puhja, Tähtvere, Rannu, Konguta, Luunja, Vara, Peipsiäärne ja Alatskivi vallad.

Nendes piirkondades rahvaloendajateks kandideerimiseks on aega 28. novembrini, selleks tuleb saata töösoov koos CV ja piirkonna nimetusega aadressil personal@REL2011.ee. Alates järgmisest nädalast saab kandideerida ka läbi suuremate tööportaalide.

«Kandideerida saab vaid kindlate piirkondade rahvaloendajateks, mujal töökonkurssi ei pikendata,» rõhutas Lindjärv.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles