Ida-Virumaal peeti kinni lõhkeainega äritsejad

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitsepolitseiameti aastaraamat 2009.
Kaitsepolitseiameti aastaraamat 2009. Foto: Mihkel Maripuu

Eelmisel nädalal pidas kaitsepolitsei Ida-Virumaal kinni kaks meest, keda kahtlustatakse lõhkematerjalidega äritsemises, vahendab ERR Uudised.

Kaitsepolitsei pidas 1. novembril kinni 30-aastase Viktori, kelle elukoha läbiotsimisel leiti padrunid, elektridetonaator ja kaks revolvrit ning keda kahtlustatakse ka trotüüli ebaseaduslikus omandamises ja selle müümises.

Ka peeti samal päeval kinni 34-aastane Vjatšeslav, keda kaitsepolitsei kahtlustab lõhkematerjalide ebaseaduslikus käitlemises.

Kaitsepolitsei pressiesindaja Harrys Puusepp rääkis, et meeste tegevuse selgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlused ning prokuröri taotlusel ja kohtu loal vahistati mõlemad mehed esialgu kuni kuueks kuuks.

Kaitsepolitsei Ida osakonna direktor Kalle Jänes iseloomustas üht kahtlusalust kui nn musta arheoloogi, kes metalliotsingutel loodab leida lõhkematerjali, et see siis edasi müüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles