Õpetajaks õppijad saavad taas stipendiumi taotleda

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Haridus- ja teadusministeerium jätkab õpetajakoolituses õppivatele tudengitele ning tulevastele muusika- ja tantsuõpetajatele stipendiumi maksmist.


Stipendiumiga soovitakse motiveerida õpetajatööks andekaid üliõpilasi õpetajakoolituse erialadele kandideerima ja õpetajakutset omandama, teatas ministeerium. Taotlusi stipendiumi saamiseks saab esitada alates tänasest, 14. novembrist. Ühe stipendiumi suurus 2011/2012. õppeaastal on 1278 eurot.

Stipendiumi võivad taotleda Euroopa Liidu liikmesriikide kodanikud ning siin alalise elamisloaga viibivad isikud, kes taotluse esitamise hetkel õpivad Eesti kõrgkoolis õpetajaks ja kutseõpetajaks vastavate standardite tähenduses ning looverialade üliõpilased, kes osalevad laulu- ja tantsupeo pedagoogilises protsessis.

Jätkuvalt on eelistatud sihtgrupp loodus-, täppis- ja tehnoloogia õpetajakoolituse õppekaval õppivad üliõpilased. Hindamisele võetakse taotlused, kus taotleja kaalutud keskmise hinne on vähemalt 3,5.

Stipendiumi taotlusvorm täidetakse Sihtasutuse Archimedes hariduskoostöö keskuse kodulehel ja esitatakse hiljemalt 5. detsembriks 2011.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles