Prügivedaja otsimine surub Kuressaare kahvlisse

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prügi.
Prügi. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kuressaare linn seisab tuleval suvel uut jäätmevedajat otsides dilemma ees, sest tõenäoliselt suudaks tarbija jaoks odavamat hinda pakkuda Ragn-Sells, mis aga tähendaks ilmselt Kudjapele ümberlaadimisjaama rajanud Saaremaa Prügila OÜ pankrotti.

Ragn-Sells AS veab juba praegu Ida-Saaremaal kogutud jäätmed mandrile ja põletab ära ning kavatseb seda teha ka Kuressaare prügiga, kui peaks konkursi võitma, kirjutab Saarte Hääl.

««Odava» abiraha lummuses on paljud omavalitsused [Saaremaa Prügila omanikud on Kuressaare, Kaarma ja Pihtla] rajanud grandioosseid jäätmejaamu, mille ülalpidamiskulud ja vajalikkus osutuvad hiljem küsitavaks,» ütles Ragn-Sells AS-i ärijuht Agu Remmelg.

Näiteks tõi ta just Kudjape, aga ka Mäepere, Hiiumaa, Umbsaare, Rakvere jäätmejaama ning Polli prügila. Remmelga sõnul on Ragn-Sells Kuressaare konkursil osalemisest huvitatud, jäätmejaama kasutamine sõltub aga sellest, kui soodsat hinda nad oma teenuse eest küsivad.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles