Ruussaar: hea algatus Keskerakonnas lörtsiti ära

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas Keskerakonna XIII kongressil.
Jüri Ratas Keskerakonna XIII kongressil. Foto: Priit Simson

Ajakirjanik Ainar Ruussaar leidis, et Keskerakonna sees tekkinud Jüri Ratast ja muutusi soosiv grupeering lörtsiti mingil kombel ära.

«Uus grupeering Keskerakonna sees lörtsiti mingil kombel ära,» leidis Ruussaar Kuku raadio saates «Keskpäevatund».

Ajakirjanik Priit Hõbemägi küsimusele vastates leidis Ruussaar, et see on mingis mõttes hea idee ja algatuse ära lörtsimine.

«See algatus on väga peen asi. Aga mulle tundub, et väga hea asi lörtsiti ära,» sõnas ta.

Lõppenud nädalal asutasid Keskerakonna sees erinevad inimesed poliitilise rühma, mida ühendab idee kodanikuühiskonna tugevdamise järele partei sees.

«See on üks instrument kodanike laialdasemaks kaasamiseks ühiskonnas toimuvate protsesside mõjutamiseks,» sõnas keskerakondlane Rainer Vakra. «Läbi selle toome erakonna ideoloogiasse uusi ja värskeid tuuli.»

Kogu asutamise lepingul on hetkel 31 asutaja allkiri. Sealhulgas üheksa riigikogu liiget. Juhtorganid valitakse pärast kogu registreerimist Keskerakonna juhatuse poolt. Seni on kokkukutsujana eeskõnelejaks kinnitatud Vakra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles