Teedel võib esineda härmatist ja musta jääd

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külmaga võib teele tekkida must jää. Foto on illustreeriv.
Külmaga võib teele tekkida must jää. Foto on illustreeriv. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Maanteeinfokeskuse teatel oli ilm varahommikul enne kella kuut peamiselt sademeteta, Ida-Eestis sadas kohati kerget lund või uduvihma.

Mujal olid põhi- ja suuremad tugimaanteed peamiselt kuivad, kuid metsavahelistel lõikudel niisked ning mitmel pool tekkis teepinnale musta jääd.

Libedusetõrjet tehti Tallinna-Narva maanteel Harju ja Lääne-Viru maakonnas, Tallinna-Tartu maanteel alates Jõgeva maakonnast Läti piirini ning Valga-Uulu maanteel ja kohati ka Risti-Virtsu-Kuivastu maanteel.

Teepinna temperatuuri mõõdeti 1 kuni -4 kraadini, paiguti piiras Lääne- ja Lõuna-Eestis nähtavust udu.

Õhutemperatuuri langedes võib lühiajalist härmatist ja musta jääd esineda päikesetõusu ajal sildadel, viaduktidel ning metsavahelistel teelõikudel!

Alates tänasest piiratakse liiklust Tallinnas Peterburi teel. Seoses Ülemiste ristmiku rekonstrueerimistöödega on alates 20. novembrist kuni 2012. aasta kevadeni Peterburi teel Tartu maanteest kuni Majaka tänavani liiklusele avatud kummaski suunas ainult üks sõidurada.

Autojuhtidel palutakse liikluse osalise sulgemise ajal sõita Peterburi teel Nehatu juurest Tallinna ringteele või Laagna teele. Vajadusel saab sõita ka Suur-Sõjamäe tänaval, millele palutakse suunduda J.Smuuli teelt.

Hiljemalt 20. novembril avatakse liikluseks ka vastremonditud Pallasti tänav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles