Mees sai Tallinna-Tartu maanteel toimunud avariis raskelt viga

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabibrigaad väljakutsel.
Kiirabibrigaad väljakutsel. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Täna südaööl Tallinna-Tartu maanteel toimunud sõidu- ja veoauto kokkupõrkes sai rängalt viga 52-aastane mees, kes viidi Järvamaa haiglasse ning selat edasi Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Täna kella 00.30 ajal toimus liiklusõnnetus Järvamaal Imavere vallas Tallinn-Tartu maantee 110. kilomeetril, teatas siseministeerium. Seal põrkasid kokku haagisega veoauto Volvo FH13440, mida juhtis 27-aastane Pavel, ja sõiduauto Ford Cougar, mille juht on selgitamisel.

Õhtulehe andmetel kaotas Tartu poole liikunud sõiduauto Ford Cougar juht masina üle kontrolli ning paiskus vastassuunavööndisse, seal rammis sõiduauto aga vastu liikunud Volvo veoauto järelhaagist.

Saadud löögist paiskus sõiduauto kraavi külili, vene numbrimärkidega veoauto jäi aga teele. Fordi juurest leiti purjus 52aastane Kalmer, kes väitis, et tema oli selles autos vaid kaasreisija ning sõiduki juht jooksis pärast õnnetust sündmuskohalt minema. Kuigi politseinikud ja päästjad otsisid ümbruskonna läbi, ei leidnud nad kedagi.

Volvot juhtinud 27aastane Pavel tunnistas, et kuna õnnetuspaigas oli pime ja autod jäid teineteisest ligi saja meetri kaugusel pidama, ei näinud ta kohe Fordi juures toimuvat.

Politsei teatel viidi 52-aastane Kalmer Järvamaa Haiglasse ning hiljem Tartu Ülikooli Kliinikumi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles