Lotovõitja kulutab osa rahast pulmapeole

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänu lotovõidule saab naine korraldada planeeritust suurema pulmapeo.
Tänu lotovõidule saab naine korraldada planeeritust suurema pulmapeo. Foto: Panther Media/Scanpix

Eesti Lotos käis täna võitu vormistamas 16. novembril Bingo Loto jackpoti võitnud naine, kes lubas osa võidusummast kulutada pulmapeole.

Bingo Loto ajaloo suuruselt kolmanda peavõidu omanik on Tallinnast pärit kahekümnendates aastates vene keelt kõnelev naisterahvas, teatas Eesti Loto.

Ühe Bingo Loto ja ühe Viking Lotto pileti on võitja ostnud igal nädalal. Suurvõidu summas 532 510,60 eurot ehk üle 8,3 miljoni Eesti krooni toonud pilet oli ostetud Sikupilli Prismast.

Õnnelik lotovõitja käis võitu vormistamas koos oma elukaaslasega, kellega esimese asjana võidusumma eest on plaanis pidada pulmapidu. Pulmad olid plaanis juba ka enne lotovõitu, kuid nüüd saab pulmapeole kutsuda rohkem sõpru ning sõita ka pulmareisile.

Samuti on plaanis aidata oma vanemaid ning ka enda elamistingimusi parandada. Kuna uudis lotovõidust on veel väga värske, siis suuremaid plaane raha paigutamise osas ei ole veel jõutud teha, kuid kindlasti lubab võitja osa võidusummast ka tuleviku tarvis investeerida ning hoolimata suurvõidust tööl edasi käia.

Võidunumbreid kontrollis naine reede õhtul ning kuigi need näitasid peavõitu, ei suutnud naine võitu uskuda enne Eesti Lotos sellele kinnituse saamist ning suurvõit tundub talle veel senini uskumatu.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles