Restorani laopõleng tekitas miljonikroonise kahju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis / Scanpix

Uue aasta esimesel päeval Kuressaare restorani Island Bar laoruumis puhkenud tulekahjus hävis ventilatsiooniseade, mille tõttu ulatub majaomaniku hinnangul esialgne kahju koos taastamistöödega ligi miljoni kroonini.

Miks tulekahju tekkis, pole teada, majaomaniku Margo Jõe sõnul väitsid talle rentnikud, et keegi majas põlengu puhkemisel või vahetult enne ei olnud, kirjutab ajaleht Meie Maa

Restorani töötajad olevat hoonest lahkunud uue aasta öösel kella kahe paiku, teade põlengust laekus häirekeskusele kell 14.56 möödakäijalt.

«Üks ruum oli tuld täis ja see põles üsna klaariks. Kõrvalasuvad ruumid said kuumusest ning suitsust kahjustada," ütles Saaremaa päästeosakonna juhataja Margus Lindmäe.

Jõe hindas kahju koos taastamistöödega ligi miljonile kroonile, sest restoranisaali ventilatsiooniagregaat maksab oma pool miljonit krooni. Ventilatsioonitorusid mööda levis suits ka restorani saali, mistõttu lagi, seinad ja lauad said tahmaseks.

Kuigi restorani pidaval firmal on majavaldajaga sõlmitud kaks aastat tagasi rendileping kümne aasta peale, ei ole praegu veel teada, millal restoran oma uksed taas avab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles