ERR: taasavatud Rapla tee tekitab nurinat

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eeva Kaun

Paljude autojuhtide arvates on äsja taasavatud Raplat läbival teel liiga palju ringristmikke ja ülekäiguradu, samuti on tee kohati liiga kitsas. Rapla vallavalitsusele ei meeldi teed ääristavad kraavid.

Kuigi uus maantee on nii paberil kui loodudes põhjalikult üle vaadatud, vastuvõtuaktil veel allkirju pole, sest nagu ütleb Rapla abivallavanem Indrek Kullam, on palju kiirustamisest ja ilmastikust tingitud pisipuudusi. Eriti häirivad teda maanteed piiravad sügavad kraavid, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Linna miljöösse kraav - ma ei ole kohanud kuskil, et oleks kraavitusega neid asju tehtud. oleks võinud olla kinnine drenaaž,» ütles Kullam.

Maanteeamet pole kriitikaga nõus - kinnine drenaaž jäeti projektist välja rahapuudusel, ringristmikud rahustavad liiklust ja ohutussaared peavad olema ülekäigukohas, kus tee on laiem kui seitse meetrit.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles