Kaaskohtualune Annus: me ei ole Reiljaniga sõbrad

Alo Raun
, Vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maadevahetuse protsessi istung Harju maakohtus. Esiplaanil Aivar Pilv ja Villu Reiljan. Taga on näha Leon Glikmani ja Toomas Annust.
Maadevahetuse protsessi istung Harju maakohtus. Esiplaanil Aivar Pilv ja Villu Reiljan. Taga on näha Leon Glikmani ja Toomas Annust. Foto: Mihkel Maripuu

Kui Postimehe ajakirjanik küsis ehitusettevõtjalt, Merko asutajalt Toomas Annuselt, kas ta on eksministrist kaaskohtualuse Villu Reiljaniga isiklikul tasandil tuttav või isegi sõber, vastas Annus eitavalt.

Ta suhtleb oma sõnul Rahvaliidu eksjuhi ja eksministri Reiljaniga familiaarselt seetõttu, et see on lihtsalt viimasele omane suhtlusmeetod.

«See on Reiljani stiil, üks samm anekdoodini. Olete näinud tema intervjuusid, tal ongi selline suhtlemisstiil. Reiljan ongi seda tüüpi, inimesed on erinevad,» rääkis Annus intervjuus Postimehele.

«Me ei ole isiklikud tuttavad ega peretuttavad. Mina tema sünnipäeval ei käi ja tema minu sünnipäeval pole ka kunagi käinud. Kui oleme kohtus koos, siis on suhe läinud tihedamaks.»

Rääkides kolmandast kohtualusest, maa-ameti eksjuhist Kalev Kangurist, märkis Annus, et on temaga teinud kolme aasta peale paarkümmend telefonikõnet.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles