Tormituule tõttu said päästjad ligi sada väljakutset

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuusk Tallinna Raekoja platsil kukkus ümber.
Kuusk Tallinna Raekoja platsil kukkus ümber. Foto: Liis Treimann

Päästjad sõitsid ööpäeva jooksul tormituultest põhjustatud sündmustele 97 korral. Enamus juhtudel oli tuli eemaldada teele kukkunud puid.

Möödunud ööpäeval sõitsid päästjad 97 korral loodusjõududest põhjustatud sündmustele. Enamus juhtudel käidi eemaldamas teele kukkunud puid.

Näiteks vahendab Meie Maa, et eile saartel möllanud tormituul murdis mitmel pool elektri- ja laternaposte, mistõttu olid päästeteenistuse meestel käed-jalad tööd täis. Kuressaares Rootsi tänaval langes pärastlõunal korraga neli laternaposti, millest üks oleks peaaegu möödakäijat vigastanud. Õnnekombel jäid terveks ka tänava ääres seisnud autod.

Lisaks eile taas pikali kukkunud jõulupuuga Tallinnas Raekoja platsil, kukkus eile õhtul 17.15 pikali ka Orissaare jõulukuusk Saaremaal.

Õhtulehe teatel kukkus Kuressaares üks puu ka telefoniliinidele ning tuul tegi pahandust ka Viljandimaal, kus veel enne eesootavat tuule tugevnemist kukkus puid elektriliinidele ja teele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles