Kuressaare ametikoolis kukkus lagi õpetajale kaela

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allavarisenud ripplagi. Foto on illustratiivne.
Allavarisenud ripplagi. Foto on illustratiivne. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Täna sai kerge käevigastuse Kuressaare ametikooli õpetaja, kui tööruumi ripplagi osaliselt alla langes.

Randme- ja labakäe põrutuse saanud õpetaja pöördus Kuressaare haiglasse, kus tehti röntgenülesvõte ja käsi seoti, teatas Kuressaare ametikool. Kooli tagasi saabununa jätkas ta õppetööd. Teisi ametikooli töötajaid või õpilasi õnnetushetkel ruumis ei viibinud.

«Tegu oli õnneliku õnnetusega,» sõnas ametikooli haldusdirektor Arvo Kereme. «Süüd ei oska täna kellelegi mõista, tõenäoliselt oli tegu riputi kinnitustüübli väsimisega. Kuna õnnetus kvalifitseerub tööõnnetuseks, siis selle juurdlemisel selgitatakse välja ka täpsem põhjus.»

20 ruutmeetri suurune õpetajate tööruum ametikooli õppekompleksis, kus vahejuhtum aset leidis, renoveeriti kaheksa aastat tagasi. Alla langes ligikaudu seitsme ruutmeetri suurune osa ripplaest.

«Ripplae konstruktsioon oli standartne ja põhjust ametikooli ripplagede usaldusväärsuses kahtlemiseks ma ei näe,» rääkis Kereme. «Ametikooli töömehed alustasid juba ka taastamistöödega ja peatselt on kõik nagu enne.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles