Joomatüli käigus kaaslase tapnud naine mõisteti vangi

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanglakamber
Vanglakamber Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Viru maakohus tunnistas süüdi 44-aastase Valentina Škarina, kes lõi 2010. aasta 8. mail tüli käigus kööginoaga teist inimest, kes mõne aja pärast ägeda verejooksu tõttu suri.

Maakohus tunnistas naise süüdi teisele inimesele raske tervisekahjustuse tekitamises, mis oli eluohtlik tekitamise ajal, ning teise inimese surma põhjustamises ettevaatamatusest.

Kohus mõistis naisele liitkaristusena 5 aastat vangistust, kuid seda lühendati lühimenetluse tõttu kolmandiku võrra ehk karistuseks mõisteti 3 aastat ja 4 kuud vangistust.

Küll suurendati karistust, sest naisel oli Viru maakohtu 2009. aasta otsusega kandmata karistus, mis tähendab, et lõplikult mõisteti vanglakaristuse pikkuseks 7 aastat ja 27 päeva.

Kriminaalasja arutati maakohtus teist korda, kuna Viru maakohtu 17. jaanuari kohtuotsus oli tühistatud Tartu ringkonnakohtu poolt.

Kohtuotsus pole veel jõustunud, sest teate apellatsiooni esitamise kohta saab esitada 7 päeva jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles