Korruptsioonikomisjon vaatab üle Kabritsa ja Raudse majandushuvid

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liige Indrek Raudne.
Riigikogu liige Indrek Raudne. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Riigikogu korruptsioonikomisjoni esimees Andres Anvelt (SDE) ootab IRL-i fraktsiooni kuuluvatelt kolleegidelt Siim Kabritsalt ja Indrek Raudselt põhjalikke selgitusi nende tegevuse kohta elamislubade vahendamisel Vene ärimeestele ning kavatseb üle kontrollida nende majandushuvide deklaratsioonid.

Riigikogu korruptsioonikomisjoni esimees Andres Anvelt ütles, et plaanib korruptsioonivastase seaduse kohaldamise erikomisjonis vaadata üle ka Kabritsa ja Raudse majandushuvide deklaratsioonid ning soovib oma kolleegide tegevuse kohta selgitusi peaminister Andrus Ansipilt või siseminister Ken-Marti Vaherilt, kirjutab ERR uudised.

«Nende andmete pinnalt, mida ma praegu olen meediast lugenud, on tegemist kahepalgelise ja väga koleda looga,» oli Anvelti esimene kommentaar. Anvelti sõnul paistab siit JOKK skeem, mis pole poliitikutele kohane.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles