Maanteeinfokeskus: arvestada tuleb libedusega

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maantee
Maantee Foto: Liis Treimann

Maanteeinfokeskus annab teada, mis toimub Eesti teedel, et oskaksite oma teekonda planeerida.

Varahommikune ilm oli Põhja-, Kesk- ja Lääne-Eestis, samuti Lääne-Eesti saartel ning piirkonniti Lõuna-Eestis sademeterohke ning piiratud nähtavusega. Sadas nii lund kui lörtsi, sekka ka vihma.

Suurematel riigimaanteedel olid teekatted neis piirkondades lumised/lörtsised või kohati libedusetõrjest soolamärjad.

Arvestada tuleb libedusega, seda eriti ristmike, liiklussõlmede ja raudteeülesõidukohtade piirkonnas.

Kõrvalmaanteed on lumised ja libedad. Ida –ja Kagu-Eestis oli teekatted valdavalt lumevabad, kuid mitmel pool esineva härmatise tõttu libedad.

Teepinna temperatuurid jäid vahemikku 0 kuni –2 kraadi.

Teetruubi remontöödeks on liiklusele suletud Ida-Viru maakonnas Agusalu-Permisküla tee kolmandal kilomeetril. Ümbersõit on korraldatud Jaama-Karoli kaudu.

Elektrikaabliga kaasnevaid hoolde/remonttöid tehakse Harju maakonnas Kose-Jägala maanteel Pikvas (km 22,0). Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 50 km/h.

Võru maakonnas Võru-Räpina maantee remondilõigul on alates tänasest kuni 1. veebruarini liiklusele suletud Pindi silla ja Lasva ristmiku (km 12,0-12,7) vaheline maanteelõik. Ümbersõit Lasva asula kaudu.

Kanalisatsioonitrassi ehitustöödeks on piiratud kiirust 30 km/h Viljandi maakonnas Imavere - Viljandi - Karksi-Nuia maanteel Viljandis (km 50,5).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles