Lõhkemata padrun tühjendas saarlase rehvi

Alo Raun
, Vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Alo Raun

Pühapäeval Leisist läbi Kaali Laimjalga sõitnud mees avastas kohale jõudes, et autol on üks rehv tühi, ning lähemal uurimisel, et rehvis oli padrun.

Nädalavahetusel Kaitseliidu õppuse «Orkaan» ajal oli see sõjameeste näppude vahelt pudenenud ja maanteel sobivat rehvi ootama jäänud, oletab ajaleht Saarte Hääl.

«Rehvide seest oleme küll igasuguseid asju välja võtnud, aga padrunit ei ole varem olnud,» kinnitasid teisipäeval rehvitöökoja mehed, kui Maidu Vesik tühjaks jooksnud autorehvi pärast meistrite poole pöördus.

Kaitseliidu Saaremaa maleva pealik Kristjan Moora palus vabandust, kui selline asi tõesti juhtunud on, ning ütles, et teoreetiliselt on võimalik, et öiste õppuste ajal mõni paukpadrun maha kukkus.

Vesik tänas kõrgemaid jõude, et tee sõidu ajal vihmast märg oli. «Padruni ots oleks muidu sõidu ajal kuumaks läinud ja laeng oli ju lõhkemata,» ütles Vesik, kes võimalikust suuremast õnnetusest õnnelikult pääses.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles