Jalak: olen kindel, et ministrid suudavad elamisloaäri selgitada

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Jalak.
Andres Jalak. Foto: Margus Ansu

Indrek Raudse asemel riigikogu IRLi fraktsioonis koha sisse võtnud Andres Jalak arvab, et siseminister Ken-Marti Vaher ja majandusminister Juhan Parts suudavad elamisloaskandaali kohta selgitusi anda ning laupäeval toimuv IRLi volikogu neid vastavalt hinnata.

«Kindlasti kahjustab elamislubade juhtum ja sellega kaasnev meediakajastus oluliselt IRLi mainet, samas usun, et erakond teeb sellest õiged järeldused ning suudab avalikkusele anda juhtunust ammendavad selgitused,» ütles Jalak ERR Uudistele.

Jalaku sõnul on praegu väga palju erinevaid asju kokku pandud, mistõttu on väga lihtne tekitada erakonna liikmetes segadust, ta märkis, et ministrite tegevuse üle annab hinnangu laupäeval aset leidev volikogu peale nende ära kuulamist.

Jalak peab mõistlikuks moodustada Ken-Marti Vaheri poolt väljapakutud sõltumatu uurimiskomisjon. «Kusjuures see ei tohiks mitte mingil juhul muutuda meile kõigile tuttavaks «tõekomisjoniks», vaja on teada saada, kellel siin mingi roll ja kui suur see roll oli ning kuidas sündmused ajateljel kulgesid,» rääkis Jalak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles