Firmajuht: meie veokil olid korralikud rehvid

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ida-Virumaa avarii, kus hukkusid kaks naist.
Ida-Virumaa avarii, kus hukkusid kaks naist. Foto: Politsei

Jäljed kahe auto traagilise laupkokkupõrke kohal viitasid politsei hinnangul rehvide halvale seisundile, kaks naist teise ilma viinud kalluri omanikfirma juhi sõnul aga olnud sellel all igati korralikud rehvid.

Ida-Virumaa õnnetuse põhjustanud kallur kuulus osaühingule Näpi Veok, mille esindaja Marek Tamekant ütleb, et rehvilõhkemisi on nende autodel ette tulnud küll, kuid esirehvid peavad ikka vastu, kirjutab Õhtuleht.

«Rehvid olid väga heas seisukorras, taga täitsa uued ja ees 50 protsenti jääki. See on minu jaoks suur mõistatus, kuidas saab esirehv tühja auto puhul niimoodi lõhkeda – tehasekummid, ei olnud mingid protekteeritud rehvid,» arutleb Tamekant ja lisab, et viimati oli kallur Narva lähedal õlitehase ehitusel.

Firmajuht arvab, et ju kallur kusagil oma rehvi vigastas, näiteks mõne terava kivi otsa ning siis võib rehv pealt välja näha nagu uus, aga tegelikult on karkass viga saanud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles