Politseinikud hakkavad tühjendama Bolotnajale viivat silda

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Nolgid, aeg on eemale tõmbuda!» on üks paljudest rahval käes olevatest loosungitest Bolotnaja väljakul.
«Nolgid, aeg on eemale tõmbuda!» on üks paljudest rahval käes olevatest loosungitest Bolotnaja väljakul. Foto: SCANPIX

Moskva politsei hoiatab Bolotnaja väljaku kõrval asuva Lužkovi silla võimaliku kokkuvarisemise eest, seisab siseministeeriumi koduleheküljel.

Kõnealusele väljakule on kogunenud tuhandeid inimesi. Kõnealune sild on üks mitmest võimalikust variandist Bolotnaja väljakule pääsemiseks. Praegu seisab sellel enam kui tuhat inimest.

Politseinikud valmistuvad silla inimtühjaks tegemiseks.

Pealtnägijad soovitavad läheneda väljakule piki Megafoni hoone juures asuvat silda, mille all peetakse ilmselt silmas Malõi Moskvoretskit ehk Väike Moskvoretski silda.

Õiglase Venemaa ridadesse kuuluv Gennadi Gudkov kutsus oma sõnavõtu ajal sillal seisnud inimesi üles sealt lahkuma. Ta soovitas neil minna kaldapealsele.

Ametlike andmetel järgi on Bolotnajale kogunenud enam kui 15 000 inimest. Kohalviibinud inimeste väitel on väljakul enam kui 20 000 inimest, kusjuures rahvast tuleb pidevalt juurde.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles