Tõnis Lukas: olukord IRLis sai selgemaks

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRLi volikogu
IRLi volikogu Foto: Andres Haabu

Laupäeval toimunud IRLi volikogul siseminister Ken-Marti Vaheri ametis jätkamise vastu hääletanud riigikogu liige Tõnis Lukas leiab, et erakonna liikmetel on aeg tekkinud olukorra üle järele mõelda.

Lukas ütles, et tema jäi siseministri jätkamise osas vähemuse hulka ehk hääletas koos nendega, kes arvasid, et erakonna poolne signaal, et siseminister Ken-Marti Vaher peaks tagasi astuma, tuleb volikogu poolt saata, vahendas ERR Uudised.

«Küllap inimesed nii erakonna sees kui väljas mõtlevad praeguse olukorra üle järele ja siis lähevad eluga edasi,» lisas ta.

Seda, kas kahe ministri jätkamine võib viia paljude IRLi liikmete lahkumiseni erakonnast, ei osanud minister öelda, kuid arvas, et erakonna liikmetel tuleb nüüd mõelda sellele, kas erakond pakub neile piisavalt tuge Eesti asja ajamisel.

Lukas leiab, et erakonna esimees Mart Laar on elamislubade skandaali lahendamisel käitunud resoluutselt ning on erakonna esimehena pingutanud võimaluste piires.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles