Teedel püsib libeduse oht

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maantee ja Peterburi tee rist õhtuse tipptunni ajal
Tartu maantee ja Peterburi tee rist õhtuse tipptunni ajal Foto: Toomas Huik

Varahommikul enne kella kuut olid põhi- ja suuremad tugimaanteed valdavalt märjad või niisked, Kirde-Eestis ka soolalumesegused.

Ida-Viru, Lääne-Viru, Jõgeva, Järva ja mõnel pool Lääne ja Harju maakonnas sadas kerget lund ja lörtsi ning sõidujälgede vahel oli soolalörtsisegu.

Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -1,6 kuni +1,5 kraadi. Ilm oli kõikjal pilves ning hooti sadas nii lund, lörtsi kui ka jäidet. Lumesajus oli nähtavus halb.

Püsib libeduse oht!

Lääne maakonnas  on Risti-Virtsu-Kuivastu maantee km 85,5-95,5 ehk Väikese Väina tammist kuni Tumala ristmikuni lahtise killustiku tõttu kehtestatud kiiruspiirang kuni 70 km/h.

Tartus on kanalisatsioonitorustiku ehitustööde tõttu täna kella 8.30-18.30 liikluseks suletud Turu tänavalt vasakpööre Ropka teele. Ümbersõit Turu-Teguri-Tähe tn kaudu.

Täna kella 9-13 suletakse Viljandi maakonnas Loodi-Nõmme tee teetruubi ehituse tõttu esimesel kilomeetril. Ümbersõit Holstre-Paistu kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles