Tallinna IRList lahkus 23 liiget

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

IRLi Tallinna piirkonnast on detsembris otsustanud lahkuda 23 inimest ehk pool kõigist sellel perioodil erakonnast lahkujatest.

«Üle tüki aja on see 11 liikme võrra negatiivne, kuu lõppu me veel ei tea.» ütles piirkonna juht Siim Kiisler täna Rahvusraamatukogus erakonna piirkonna üldkogul. Ta viitas sellele, et lisaks 23 lahkujale on samal ajal piirkonnaga liitunud 12 uut inimest.

«Kui meie tuntud erakonna liikmed räägivad igal pool avalikult, et IRLis ei tasu olla, siis see jätab oma jälje – osa liikmenid lahkuvad erakonnast,» kommenteeris Kiisler numbrit. «See number pole suur, aga loomulikult on igast lahkujast kahju.»

Ta soovitas erakonna liikmetel olla positiivsed ja rääkida, miks on Isamaa ja Res Publica Liit ning selle maailmavaade Eestile vajalik.

Viie päeva eest ütles IRLi pressiesindaja Postimehele, et alates 30. novembrist on tervest IRList lahkumise avalduse esitanud 46 inimest ning IRLiga liitumise avalduse esitanud 99 inimest.

Detsembri alguses ütles IRLi liige Aimar Altosaar, et kui erakonna eestseisus ei taganda ametist siseministrit Ken-Marti Vaherit ja majandusministrit Juhan Partsi, siis ootab erakonda ees suur pereheitmine. Erakonna eestseisus ja volikogu ministreid välja ei vahetanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles