Luik: kas kohviku ründamine polnud ka tapmiskatse?

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans H. Luik.
Hans H. Luik. Foto: Raigo Pajula.

Kuku raadio saates Keskpäevatund küsis meediaärimees Hans H. Luik, et kas pronksöö ajal kohvik Woodstocki ründamine ei ole kvalifitseeritav ka tapmiskatsena, kuna kohvikus viibinud inimeste elud seati reaalselt ohtu.

Ta tundis huvi, miks ei ole pööratud piisavalt tähelepanu näiteks tõigale, et kohtu all olnud Dmitri Linter sai teateid Eesti politsei liikumise kohta telefoni teel Venemaalt. Ta kritiseeris ka kohtu pealiskaudset ja ebamäärast tööd.

Ärimees Rein Kilk leidis, et sellise pauguga pole veel ükski aasta alanud, pidades silmas sotsiaalministri ümber puhkenud skandaali ja muid probleeme.

Ta leidis, et pronksöö kohtuprotsessi valguses peaks läbi vaatama ja tegema revisjoni rahvuslikku julgeolekut puudutavas seadusandluses.

Ta küsis, kas tõik, et gaasitülis Vladimir Putin tõi Eesti positiivseks näiteks gaasitarnetest rääkides, polnud mitte hoopis kiitus kohtulahendi kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles