Heiki Sibul: soovin anda võimaluse teistele

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu kantselei direktor Heiki Sibul.
Riigikogu kantselei direktor Heiki Sibul. Foto: Mihkel Maripuu

Riigikogu kantselei pikaaegne direktor Heiki Sibul ei osale uuel aastal toimuval konkursil järgmiseks ametiajaks riigikogu kantseleile direktori leidmiseks.

«Minu ametiaeg lõppeb 14. juulil 2012 ja ma olen oma kolleegidele öelnud, et ma ei kandideeri uueks ametiajaks,» kinnitas Sibul Postimehele.

Sibul põhjendas mittekandideerimist võimaluse andmisega uutele inimestele. «Soovin anda võimaluse teistele, kuna olen riigikogu teeninud üle 20 aasta ja direktori tööd teinud üle 16 aasta.»

«Samas olen avatud kõigile huvitavatele pakkumistele,» rõhutas riigikogu kantselei juht.

1963. aastal sündinud Sibul lõpetas Tartu Ülikooli juristina 1991. aastal. Alates septembrist 1991 on ta ilma vaheaegadeta töötanud parlamendi (esmalt ülemnõukogu, septembrist 1992 riigikogu) juures. Ta on juhtinud riigikogu kantselei õigusosakonda ning alates septembrist 1995 olnud kantselei direktor.

Aastail 1996-2000 oli ta vabariigi valimiskomisjoni aseesimees ning alates 2000. aastast on Sibul juhtinud ka vabariigi valimiskomisjoni tööd.

Heiki Sibul on Eesti Reservohvitseride Kogu liige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles