Kõrvalmaanteedel varitseb liiklejaid libedus

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maantee.
Maantee. Foto: Liis Treimann

Kõrvalmaanteed on paiguti libedad ja maanteeinfokeskus palub liiklejatel ettevaatlik olla.

Pärastlõunal oli põhi- ja suuremate tugimaanteede katted valdavas enamuses libedusetõrjest soolaniisked,  piirkonniti kuivad.

Ilm oli pilves, sademeteta, kuid kohati esineva udu tõttu piiratud nähtavusega. Teepinna temperatuurid jäid enne kella nelja vahemikku 0 kraadist kuni -2 kraadini.

Suurvee tõttu on liiklusele suletud Pärnu maakonnas Jaagupi-Urissaare maanteel Tallinna-Pärnu-Ikla maantee ja Urissaare vaheline maanteelõik (km 2,89-8,79). Ümbersõit toimub Kabli-Massiaru või Laiksaare-Massiaru-Teaste kaudu.

Suletud on ka Pärnu maakonnas Kalli-Tõstamaa-Värati maantee viiendal kilomeetril. Ümbersõit toimub Kärbu või Audru kaudu.

Pärnu maakonnas on suurvee tõttu suletud Abja=Paluoja-Vana=Kariste-Kamali maantee Viljandi maakonna piirist Kamalini (km 12,3-14,9). Ümbersõit on korraldatud Abja=Paluoja-Sarja ja Tõlla kaudu.

Lääne maakonnas on suletud Vanamõisa-Koonga-Ahaste maantee Vanamõisast Pärnu maakonna piirini (km 3,0-4,0). Ümbersõit toimub Kirbla-Lihula-Oidremaa-Mihkli kaudu.

Suurvee tõttu on liiklemine raskendatud ka Viljandi maakonnas Kildu-Oksa-Tõramaa maanteel (km 0,0-24,7).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles