Kiisler: kampsunite tehnoloogia ei lähe kokku IRLi tänaste väärtustega

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isamaa ja Res Publica Liidu Tallinna piirkonna üldkogu Rahvusraamatukogus.
Isamaa ja Res Publica Liidu Tallinna piirkonna üldkogu Rahvusraamatukogus. Foto: Andres Haabu

Regionaalminister ja IRLi Tallinna piirkonna esimees Siim Kiisler ütles, et eile valitud juhatus peegeldab erakonna liikmete tahet ja saadab signaali «odava populaarsuse otsijatele», Kiisler kritiseeris teravalt nn kampsuneid, kes oma kiirkonverentsi vahetult enne Tallinna üldkogu läbi viisid.

«Ma loodan, et eilse üldkogu valimistulemused annavad eelkõige signaali neile erakonnakaaslastele, kes üritasid suhteliselt alatute võtetega saavutada odavat populaarsust,» ütles Kiisler ERR Uudistele.

«Ma ei pea õigeks korraldada vahetult enne piirkonna üldkogu samas kohas töötuba, kus siis osad liikmed nüpeldavad sedasama erakonda, kuhu nad ise vabatahtlikult on astunud, või jagatakse mingeid paralleelseid valimisnimekirju, et millised kandidaadid need «õiged» on,» kritiseeris Kiisler kampsunite algatatud MTÜ Vaba Isamaaline Kodanik kiirkonverentsi, mis toimus vahetult enne Tallinna piirkonna üldkogu.

«See on selline poliittehnoloogia, mis ei lähe kindlasti kokku meie erakonna tänaste väärtustega ja mul on kahju, et osa inimesi on selle tee valinud,» lisas ta.

«Kõik Tallinna piirkonna liikmed said tulla ja oma hääle anda ja täpselt selline tuli tulemus ja uus juhatus ning kui keegi täna arvab, et tema teab paremini, milline meie liikmete tahe tegelikult on, siis seda argumentatsiooni oleks muidugi huvitav kuulata, aga pigem on sellised avaldused kantud ikkagi mingist isiklikust ambitsioonist,» leidis Kiisler.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles