Vanglasse saadetud roolijoodik: napsusena sõitsin vaid asja pärast

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Postimees/Scanpix

Alles tänavu kevadel vabanenud roolijoodik saadeti taas vanglasse, kuigi mehe enda arvates ei anna see, et ta paar korda purjuspäi rooli istus, õigust teda ühiskonnast isoleerida.

Siiski leidis Kuressaare kohtumaja, et Meelis Haavale tuleb jälle mõista reaalne vangistus, sest vaatamata varasematele karistustele on ta taas korduvalt purjuspäi autot juhtinud, kirjutab Saarte Hääl.

Mees pole oma sõnul kunagi autorooli purjuspäi istunud niisama, vaid ainult «asja pärast». Haava vabanes tänavu märtsis ennetähtaegselt ning tal tuli aasta kriminaalhooldaja järelevalve all olla.

Tänavu augustis, katseajal, tabati Haava Kihelkonna maantee ringteel oma Peugeot’ roolist. Joobe suuruse tõttu alustati kriminaalmenetlust ja mees toimetati kainenema.

Kaks nädalat hiljem istus purjus Haava aga taas autorooli. Teataja vihje peale roolijoodikut otsima läinud politseipatrull tabas ta Kuressaares Lootsi tänaval.

Oktoobris tabati ta autoroolis Nasval, ning taas oli mees sõidukiroolis purjuspäi. Lisaks puudus Haaval ka juhtimisõigus. Mees mõisteti 2009. aastal joobes juhtimise eest vangi ning teda on purjuspäi juhtimise eest 11 korda kriminaalkorras karistatud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles