TV3 meelitab jõuluajal vaatajaid mitmekesise filmivalikuga

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Üksinda kodus»
«Üksinda kodus» Foto: TV3

TV3 jõuluaeg rõõmustab vaatajaid eelkõige filmidega: programmi mahub mitmeid teleesilinastusi ning ka traditsioonilisi ja populaarseid telelugusid nii pere väikestele kui suurtele.

Traditsiooniliselt on TV3 jõuluaegses saatekavas kõigi osadega nii kultusfilmid «Üksinda kodus» kui ka «Visa hing».

Teleesilinastustest tõstab telekanal esile «Kuldsed jõulud», «Nõiduslik lelupood», «Jääaeg: jõulueri – mammuti jõulud» ja «Jõulukiri».

Eraldi väärib esiletõstmist 1. jõulupüha hilisõhtul teleesilinastuv märulikomöödia «Kaotatud kaup ehk jaht jõuluvanadele», kus teeb kaasa Rakvere Teatri näitleja Peeter Jakobi.    

Koduselt kaunis on jõululaupäeva õhtul TV3 vaatajate jaoks salvestatud kaunimate jõululaulude kontsert «Jõuluvalgus», kus esinevad  Getter Jaani, Koit Toome, Karl Madis  ja tütarlaste vokaalansambel Bel Fiore.

Lapsi vaimustavad kindlasti animafilmid: «Käsna-Kalle Kantpüksi film», «Madagaskar», «Jääaeg 2: Suur sula», lisaks tervele perele mõeldud «Kuidas Grinch jõulud varastas», «Lemony Snicketi sari õnnetuid juhtumusi», «Kolm musketäri», «Terminal»  jpm.

Teisel jõulupühal, 26.detsembril kell 11.20 jõuab eetrisse jõuluvana laulupidu Soomes Rovaniemis 9.-12.detsembrini toimunud laulufestival, kus kohtuvad erinevate riikide 6-10-aastased lapsed, et jõuluvanale oma jõululaul laulda.

Eestit esindab seal «Laulupealinnast» tuntud krapsakas koolipoiss Kermo Vinkler. 

Teise jõulupüha õhtul näeb ülipopulaarse saksamaise seriaali «Kirgede torm» tegelasi pühadeks valmistumas seerias «Jõulud Fürstenhofis».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles