Kanal 2 jõulusaated pakuvad soojust ja tundeid

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Jõulusoojus»
«Jõulusoojus» Foto: Kanal 2

Jõulupühadel pakub Kanal 2 südamlikke erisaateid, muusikat ja filme kogu perele.

Reede õhtul kell 20 jõuab eetrisse heategevuslik «Jõulusoojus», mida juhivad raadio Elmar peatoimetaja Owe Petersell ning «Tantsud tähtedega» saatejuht Liina Randpere.

Saade toob meieni eesti inimeste soovid, mõtted ja tänusõnad seoses lõppeva aastaga. Meie kaamerad ootasid soovijaid Tallinna ja Tartu raekoja platsidel jõulukuuskede all.

«See saade paneb mõtlema asjadele, mida tavaliselt võetakse liigagi iseenesestmõistetavalt. Sageli märkame ja täname meile olulisi inimesi alles siis, kui on juba liiga hilja,» meenutas Randpere võttepäeva Tallinnas.

Saates on avatud ka annetustelefon, millele helistades saab toetada sünnitusmaju üle terve Eesti.

 Jõululaupäeval, 24. detsembril kell 19.30 läheb eetrisse kahetunnine «Rääkimata jõululugu 2011». Carmen Pritson-Tamme juhitud heategevuslik jõulusaade viib rõõmu ligi viiekümnesse kodusse üle Eesti.

«Sel aastal korraldame nii-öelda jõulukaravani. Meie autorongil on jõuluvanad, päkapikud ja palju kingipakke, lisaks pisikesed üllatused. Peatume erinevates linnades, kus meid juba oodatakse ja igal pool toimub ka väike muusikaline etteaste,» selgitas Pritson-Tamme.

Esimesel jõulupühal, 25. detsembril kell 18 näitab Kanal 2 Lenna Kuurmaa ja Märt Avandi pühadekontserti «Kui vari kaob, siis valgus jääb».

Jaani kirikus salvestatud kontsert toob meieni laulud, mis Märdile ja Lennale eriti hingelähedased. Lood on neile spetsiaalselt seadnud helilooja Kristo Matson.

Lisaks jõuab eetrisse ka palju filme. Näiteks jõululaupäeval tele-esilinastub hittkomöödia «Fred Claus – Jõuluvana vend», pühapäeval näeb aga Oscari võitnud dokfilmi «Pingviinide marss», naljafilmi «Bean – Täitsa lõpp film» ja esmakordselt jõuab ekraanile kolmeteistkümnele Oscarile esitatud «Benjamin Buttoni uskumatu elu» Brad Pittiga peaosas.

Esmaspäeval, teisel jõulupühal näitab Kanal 2 joonishitti «Lustakad jalakesed» ja Rowan Atkinsoni komöödiat «Johnny English».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles